پلارگونیوم یک داروی گیاهی میباشد که می تواند به درمان عفونتهای تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف نمایید.
علاوه بر واکسن، برای جلوگیری از آنفولانزا توصیه میکنیم موارد زیر را رعایت کنید:
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
مادران شیرده میتوانند واکسینه شوند. واکسن آنفولانزا را میتوان همراه با سایر واکسنها تجویز کرد.
در صورتی که استفاده از روشهای درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.
افتتاح فـروشگاه فامیلی در دماوند دماوند- خیابان اصلی- جنب دانشگاه آزاد
برای بهبود علائم گلودرد و سرفه ناشی از آنفولانزا، میتوانید سوزش گلو را با غرغره آب نمک گرم تسکین دهید. آب نمک به حلشدن مخاط انباشته شده در بینی و گلو کمک میکند و احساس احتقان را کاهش میدهد. شستن بینی با آب نمک و غرغره با آب نمک برای رفع گرفتگی بینی و گلو که ممکن است در زمان آنفولانزا ایجاد شود بسیار مفید است.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
البته در افرادی که برای بار اول واکسن را تزریق میکنند، مانند کودکان، ممکن است علائمی چون تب خفیف، بی حالی و درد عضلانی بروز کند.
بزرگترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این آنفولانزا است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.
در عین حال دوز واکسن برای کودکان زیر سه سال نصف سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن کافی خواهد بود.
استراحت و مصرف مسکن و داروهای ضدویروسی مدت و شدت بیماری را کاهش میدهد
بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینهای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانهها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.